Hi Veluwe camper!

Ik ben David en vind het super tof dat je (binnenkort) te gast bent op onze pop-up camp! 

Ik ben erg trots dat Glamp Outdoor Camp in het mooiste gebied van Nederland ligt! Je hoeft je hier geen seconde te vervelen. Je maakt prachtige wandelingen door het unieke landschap of huurt een mountainbike en maakt er een sportieve middag van. 

Alle info vind je via deze pagina. Tijdens je verblijf check je gemakkelijk onze linktree voor alle info.

Heb je vraag? Stuur me dan gerust een appje! Je kunt me ook bereiken via de mail. Ik en mijn collega's doen er alles aan om te zorgen dat jij een happy camper bent! 

David

Glamp Outdoor Camp

Contact

Ga verder

Goed voorbereid op reis!

Een paar handige tips om goed voorbereid op vakantie te gaan

De veelgestelde vragen op een rij

Veelgestelde vragen?

Welke maatregelen nemen jullie tegen COVID-19?


We nemen alle voorzorgmaatregelen zoals gesteld door de overheid en gaan zelfs nog verder. Paden zijn extra breed gemaakt, zodat passeren op 1,5 geen probleem is en iedere accommodatie heeft een eigen douche en toilet. Bij elke wisseling van gasten worden de bedden opnieuw opgemaakt en wordt het linnengoed gewassen door een gespecialiseerde wasserij. Het sanitair wordt grondig gereinigd door ons schoonmaakbedrijf.
Is het ook geschikt voor kinderen?


Jazeker, kinderen vervelen zich hier geen seconde 👨‍👩‍👧‍👦. Naast een uitgebreid animatieprogramma en voorzieningen zoals binnen- en buitenspeeltuin 🧸 en kabouterpad zorgt uiteraard de natuur voor het meeste plezier! Bekijk op deze pagina wat er allemaal te doen is op Glamp Outdoor Camp zelf en in de directe omgeving: https://www.glampoutdoorcamp.nl/Faciliteiten
Zijn honden toegestaan?


Helaas 😔. Ondanks dat we honden heel leuk vinden zijn ze niet welkom op het Glamp Outdoor Camp Veluwe.
Wanneer kan ik verblijven?


De eerste gasten ontvangen wij 3 juli a.s. De komende zomermaanden kan je verblijven op de popup camping. Je kan iedere dag aankomen en zo lang blijven als je wilt. Al is het een dag of misschien wel de hele zomer 😉. Onze boekingspartner 💑 is Roompot Vakanties. Zij adminsitreren de boeking en sturen ook de uiteindelijke bevestiging naar je toe. De betaling kan je ook aan hen overmaken. Dit staat op de bevestiging vermeld. Boeken doe je gewoon op onze website. Daar vind je de actuele beschikbaarheid. ook kan je reserveren via de telefoon (0553781808), mail of via de chat op de site. De keuze is reuze
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?


Roompot is onze boekingspartner 🙏. Wij hanteren hun annuleringsvoorwaarden. Deze kun je hier terug vinden: https://www.roompot.nl/informatie/service/veelgestelde-vragen/202/wijzigen-annuleren/
Mag er worden gebarbecued?


Jazeker, maar wel alleen op de 'BBQ spot' 🍗. We hebben een plek gemaakt waar dit veilig kan. Bij je tent 🏕 kan dit dus niet, omdat dit te gevaarlijk is. Maar op de BBQ spot kan je heerlijk zitten op de picknickbanken die we hebben neergezet. Neem wel je eigen BBQ mee!
Is het sanitair gedeeld?


Nee. Iedere accommodatie heeft z'n eigen toilet- en douchecabine 🚽🚿. Wel zijn deze bij elkaar geplaats in een centrale tent. Het is belangrijk dat je weet wat je tentnummer is zodat je gebruik maakt van de juiste toilet en douche. De drie Dormer Cabins zijn voorzien van een prive badkamer in de accommodatie. 🧖‍♀️
Zijn er tafels en stoelen bij de accommodaties?


Ja. Er zijn o.a. strandstoelen en biertafels bij de accommodaties vanaf 4 personen en strandstoelen of zitstoelen bij de tweepersoons accommodaties. Ook kun je heerlijk zitten bij de Food & Drinks - Giant Hat Bar.
Kan ik koken bij de tent?


Jazeker. Iedere accommodatie heeft een 'keukentje' met een tweepits gasstelletje. We vragen je wel om buiten de tent te koken en niet binnen. Ook is er inventaris aanwezig met onder andere bordjes, drinkbekers, bestek, koekenpan en kookpannetje.

Ga verder

 
Phone Camera

Stel je vraag via WhatsApp

en check alle belangrijke telefoonnummers

Bring your own bbq

And meat! Bij de BBQ-spot maken we het lekker gezellig met een vuurtje. Je steekt de bbq aan, Drankjes pak je uit de koelkast en reken je online af. Het wordt een gezellige avond!

Laat ons weten wat je leuk vindt en ontvang gratis unieke tips voor tijdens je Veluwe vakantie!

Zó ontvang je jouw persoonlijke vakantieadvies

1

Klik hieronder op "VakantieAdvies".

2

Vul je gegevens in en geef je vakantie voorkeuren aan

3

Ontvang het VakantieAdvies in je mailbox

Image by Jake Melara

Ontdek de leukste plekken

VAkantieadvies

Ga verder

 

Contact

- Nog vragen? Neem contact met ons op - 

Al zin in de vakantie?

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan de extra informatie. Mochten je nog vragen hebben, meer informatie willen of misschien nog iets missen, neem dat gerust contact met mij op. 

 

Wij zijn te bereiken via de mail, telefonisch, Whats App of via het formulier hiernaast.

Groet, David

service@glampoutdoorcamp.nl

055 378 1808

Whats app: 06 3082 3125

Vragen?

Bericht ontvangen!