Air

Voor de stellen

Bed (1).png

Aantal personen

2

Bed (2).png

Oppervlakte

14 m2

Bed.png

Aantal bedden

2

Douche.png

Badkamer

Nee

Bed.png

Kinderbed beschikbaar

Ja, 1 in hoofdtent

Omschrijving

De romantische Air is geschikt voor twee personen. Er staan twee losse bedden die je tevens tegen elkaar aan kunt schuiven. Je tent beschikt over een stroomaansluiting, koelkastje, deurmat, led lantaarn, spiegel, een tafeltje, stoelen en tapijtje en een eenvoudig kooktoestel met keukeninventaris. De Air is op hete dagen aan twee kanten open te ritsen, voor een beetje frisse air. Bij aankomst hebben we de bedden al lekker voor je opgemaakt.

Zie jij je al zitten?

ERVAAR GLAMPVIBES 

KAMPEREN IN LUXE

BDP58200 - GOC Hoenderloo - Bas Driessen

Kenmerken

Afsluitbaar met sleutel, Bedden service, koelkast, Beddengoed, Comfortabele bedden, Deurmat, LED lantaarn, Spiegel, Stoelen, Tafel, Tapijt, Kooktoestel, Keukeninventaris, Elektriciteit

Plattegrond

Onderstaande plattegrond is indicatief

Bunkhouse_4P_edited_edited.jpg

Bijzettenten

Bij deze accommodatie zijn geen bijzettenten

1/0

Let Op, per locatie kunnen elementen verschillen:

Foto's zijn op de Veluwe gemaakt, de (directe) omgeving van de accommodatie verschilt per locatie en kan dus afwijken van de foto's.

Op Vliegveld Twente heeft de Air geen kookgelegenheid. Er is dus geen kooktoestel of keukeninventaris aanwezig.

Je boekt deze accommodatie op:

Nog even goed om te weten

De accommodaties staan verspreid over de campsite. De toegang tot de accommodatie loopt via wandelpaden die zijn aangelegd en verlicht met prikverlichting.  Er is zo min mogelijk aan de omgeving gedaan, om de natuurbeleving zo optimaal mogelijk te houden. Het is niet mogelijk om met de auto bij de accommodatie te komen. Er is een centrale parkeerplek bij de entree. Verder kunnen indelingen en uitvoering van de glamp accommodaties verschillen, de getoonde foto's zijn indicatief.

Op de hoogte blijven?

Awaji Safari

2-4 personen

Schrijf je in voor aanbiedingen, ontwikkelingen en leuke nieuwtjes...