Terug naar alle accommodaties

Awaji Safari

Voor de outdoor fanaten

Omschrijving:

De Awaji is geschikt voor 2 personen. Er kunnen nog twee kinderbedjes in de voortent worden bijgezet. De tent beschikt over 2 losse bedden die tegen elkaar geschoven staan en leefruimte voor in de tent. Awaji beschikt over een stroomaansluiting, koelkastje, slotje om af te sluiten en een tafeltje met stoelen en een eenvoudig kooktoestel met keukeninventaris. De tent staat iets van de grond. Naast de Awaji staat 1 Pharaoh bijzettent met daarin twee matrassen. In de centrale sanitair tent vind je jouw eigen douche en toilet. Bij aankomst zijn de bedden standaard opgemaakt.

informatie:

Aantal personen

Oppervlakte

Kinderbed in hoofdtent

4

10,8 m2

Ja, 1 in hoofdtent

Foto's

Pharaoh bijzettent voor twee personen

1/5

Bijzettenten

Pharaoh bijzettent voor twee personen

Kenmerken:

Bedden service, koelkast, Afsluitbaar met sleutel, Bagagerek, Beddengoed, Boekenplank, Comfortabele bedden, Lampen, Spiegel, Stoelen, Elektriciteit, Terras met luifel, Bijzettent, Kooktoestel, Tafel, Keukeninventaris

Goed om te weten:

Plattegrond

De accommodaties staan verspreid door het natuurgebied opgesteld. De toegang tot de accommodatie loopt via wandelpaden die zijn aangelegd en verlicht met prikverlichting. De paden en plekken rondom de accommodatie zijn kort gemaaid en de hoofdpaden zijn afgewerkt met houtsnippers. Er is zo min mogelijk aan de omgeving gedaan, om de natuurbeleving zo optimaal mogelijk te houden. Het is niet mogelijk om met de auto bij de accommodatie te komen. Er is een centrale parkeerplek bij de entree.

Indeling kan afwijken

Op de hoogte blijven?

Awaji Safari

2-4 personen

Schrijf je in voor aanbiedingen, ontwikkelingen en leuke nieuwtjes...

Glamp Outdoor Camp

Krimweg 140 

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@glampoutdoorcamp.nl

Meer over Glamp Outdoor Camp

©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter
  • YouTube