Terug naar alle accommodaties

Dormer Cabin

Voor de luxe paarden

Omschrijving:

De Dormer Cabin is geschikt voor 2 personen. Er kunnen nog twee kinderbedjes in de accommodatie worden bijgezet. De accommodatie beschikt over een tweepersoonsbed. Domer Cabin heeft stromend water en privé sanitair in de accommodatie. Daarnaast beschikt de Dormer Cabin over een stroomaansluiting, koelkastje, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, zitzakken, afsluitbare deur en een tafeltje met stoelen en een eenvoudig kooktoestel met keukeninventaris. De Dormer Cabin heeft eigen privé terras met luifel en omheining. Bij aankomst zijn de bedden standaard opgemaakt.

informatie:

Aantal personen

Oppervlakte

Kinderbed in hoofdtent

2

14,4 m2

Ja, 2 in accommodatie

Foto's

Bij deze accommodatie zijn geen bijzettenten

1/7

Bijzettenten

Bij deze accommodatie zijn geen bijzettenten

Kenmerken:

Bedden service, koelkast, Afsluitbaar met sleutel, Spiegel, Terras met luifel, Bagagerek, Kooktoestel, Tafel, Boekenplank, Comfortabele bedden, Tweepersoonsbed, Keukeninventaris, Beddengoed, Elektriciteit, Stoelen, Toilet en douche in accommodatie, Stromend water, LED lantaarn

Goed om te weten:

Plattegrond

De accommodaties staan verspreid door het natuurgebied opgesteld. De toegang tot de accommodatie loopt via wandelpaden die zijn aangelegd en verlicht met prikverlichting. De paden en plekken rondom de accommodatie zijn kort gemaaid en de hoofdpaden zijn afgewerkt met houtsnippers. Er is zo min mogelijk aan de omgeving gedaan, om de natuurbeleving zo optimaal mogelijk te houden. Het is niet mogelijk om met de auto bij de accommodatie te komen. Er is een centrale parkeerplek bij de entree.

Indeling kan afwijken

Op de hoogte blijven?

Awaji Safari

2-4 personen

Schrijf je in voor aanbiedingen, ontwikkelingen en leuke nieuwtjes...

Glamp Outdoor Camp

Krimweg 140 

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@glampoutdoorcamp.nl

Meer over Glamp Outdoor Camp

©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter
  • YouTube