Aantal personen

2

Oppervlakte

14,4 m2

Aantal bedden

1

Badkamer

Ja

Kinderbed beschikbaar

Ja, 2 in accommodatie

Dormer Cabin

Voor de luxe paarden

Kenmerken

Tweepersoonsbed, Elektriciteit, Stoelen, Stromend water, Koelkast, Badkamer, Comfortabele bedden, Keukeninventaris, Bedden service, Lampen, Overdekt terras, Kooktoestel, Spiegel, Tafel, Afsluitbaar met sleutel

Omschrijving

Bijzettenten

Bij deze accommodatie zijn geen bijzettenten

Plattegrond

Veluwe

Op welke campsite vind je deze accommodatie terug?

De Dormer Cabin is geschikt voor 2 personen. Er kunnen nog twee kinderbedjes in de accommodatie worden bijgezet. De accommodatie beschikt over een tweepersoonsbed. Domer Cabin heeft stromend water en privé sanitair in de accommodatie. Daarnaast beschikt de Dormer Cabin over een stroomaansluiting, koelkastje, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, afsluitbare deur en een tafeltje met stoelen en een eenvoudig kooktoestel met keukeninventaris. De Dormer Cabin heeft eigen privé terras met luifel en omheining. Bij aankomst zijn de bedden standaard opgemaakt.

Bij deze accommodatie zijn geen bijzettenten

Bekijk meer foto's

1/9

Nog even goed om te weten

De accommodaties staan verspreid door het natuurgebied opgesteld. De toegang tot de accommodatie loopt via wandelpaden die zijn aangelegd en verlicht met prikverlichting.  Er is zo min mogelijk aan de omgeving gedaan, om de natuurbeleving zo optimaal mogelijk te houden. Het is niet mogelijk om met de auto bij de accommodatie te komen. Er is een centrale parkeerplek bij de entree. Verder kunnen indelingen en uitvoering van de glamp accommodaties verschillen, de getoonde foto's zijn indicatief.

Op de hoogte blijven?

Awaji Safari

2-4 personen

Schrijf je in voor aanbiedingen, ontwikkelingen en leuke nieuwtjes...

Glamp Outdoor Camp

⛺️ Krimweg 140 

       7351 TM Hoenderloo

☎️ 055 378 1808

💻 service@glampoutdoorcamp.nl

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube

Meer over Glamp Outdoor Camp

©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp