Dormer Duo

Voor de luxe paarden

Bed (1).png

Aantal personen

4

Bed (2).png

Oppervlakte

55,75 m2

Bed.png

Aantal bedden

3

Douche.png

Badkamer

Ja

Bed.png

Kinderbed beschikbaar

Ja, 2 in accommodatie

Omschrijving

De Dormer Cabin is geschikt voor 2 personen. Gecombineerd met een Awaji ontstaat de Dormer Duo accommodatie geschikt voor 4 personen. De Dormer beschikt over een tweepersoonsbed en de Awaji over twee losse eenpersoons bedden. De Domer Cabin heeft stromend water en privé sanitair in de accommodatie. Daarnaast beschikt de Dormer Cabin over een stroomaansluiting, koelkastje, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, zitzakken, afsluitbare deur en een tafeltje met stoelen en een eenvoudig kooktoestel met keukeninventaris. De Dormer Cabin heeft eigen privé terras met luifel en omheining. Bij aankomst zijn de bedden standaard opgemaakt.

Zie jij je al zitten?

ERVAAR GLAMPVIBES 

KAMPEREN IN LUXE

BDP58200 - GOC Hoenderloo - Bas Driessen

Kenmerken

Elektriciteit, Tweepersoonsbed, Comfortabele bedden, Stoelen, Koelkast, Bedden service, Tapijt, Stromend water, Spiegel, Lampen, Keukeninventaris, Badkamer, Overdekt terras, Kooktoestel, Tafel, Afsluitbaar met sleutel

Plattegrond

Onderstaande plattegrond is indicatief

Bunkhouse_4P_edited_edited.jpg

Bijzettenten

Bij deze accommodatie staat een Awaji geschikt voor 2 personen.

press to zoom

press to zoom
1/1

Let Op, per locatie kunnen elementen verschillen:

Foto's zijn op de Veluwe gemaakt, de (directe) omgeving van de accommodatie verschilt per locatie en kan dus afwijken van de foto's.

Locaties nederland.png

Je boekt deze accommodatie op:

Nog even goed om te weten

De accommodaties staan verspreid over de campsite. De toegang tot de accommodatie loopt via wandelpaden die zijn aangelegd en verlicht met prikverlichting.  Er is zo min mogelijk aan de omgeving gedaan, om de natuurbeleving zo optimaal mogelijk te houden. Het is niet mogelijk om met de auto bij de accommodatie te komen. Er is een centrale parkeerplek bij de entree. Verder kunnen indelingen en uitvoering van de glamp accommodaties verschillen, de getoonde foto's zijn indicatief.

Glamp Outdoor Basiscursus fotografie My

Op de hoogte blijven?

Air%203_edited.jpg

Awaji Safari

2-4 personen

Schrijf je in voor aanbiedingen, ontwikkelingen en leuke nieuwtjes...