Terug naar alle accommodaties

Flores Plus

Voor Big Families

Omschrijving:

De Flores is geschikt voor 2 personen. Het huisje beschikt over 2 losse bedden. In de Flores bevindt zich een stroomaansluiting, koelkastje, afsluitbare deur en een tafeltje met stoelen en een eenvoudig kooktoestel met keukeninventaris Tevens is er een eigen terras met overkapping. Naast de Flores staat een leeftent waar je met 6 personen in kan zitten en daarbij twee Pharaoh tenten met daarin ieder twee matrassen. In de centrale sanitair tent vind je jouw eigen douche en toilet. Bij aankomst zijn de bedden standaard opgemaakt.

informatie:

Aantal personen

Oppervlakte

Kinderbed in hoofdtent

6

5,5 m2

Ja, 1 in hoofdtent

Foto's

Pharaoh bijzettent (2x) voor twee personen en Leeftent Bell voor 6 personen

1/3

Bijzettenten

Pharaoh bijzettent (2x) voor twee personen en Leeftent Bell voor 6 personen

Kenmerken:

koelkast, Afsluitbaar met sleutel, Bagagerek, Bedden service, Beddengoed, Boekenplank, Comfortabele bedden, Lampen, Spiegel, Stoelen, Elektriciteit, Terras met luifel, Kooktoestel, Keukeninventaris, Tafel, Leeftent, Bijzettent

Goed om te weten:

Plattegrond

De accommodaties staan verspreid door het natuurgebied opgesteld. De toegang tot de accommodatie loopt via wandelpaden die zijn aangelegd en verlicht met prikverlichting. De paden en plekken rondom de accommodatie zijn kort gemaaid en de hoofdpaden zijn afgewerkt met houtsnippers. Er is zo min mogelijk aan de omgeving gedaan, om de natuurbeleving zo optimaal mogelijk te houden. Het is niet mogelijk om met de auto bij de accommodatie te komen. Er is een centrale parkeerplek bij de entree.

Indeling kan afwijken

Op de hoogte blijven?

Awaji Safari

2-4 personen

Schrijf je in voor aanbiedingen, ontwikkelingen en leuke nieuwtjes...

Glamp Outdoor Camp

Krimweg 140 

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@glampoutdoorcamp.nl

Meer over Glamp Outdoor Camp

©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter
  • YouTube