Terug naar alle locaties

Loosdrecht

Glamp Outdoor Camp

6% rente

Aflossing in 6 jaar

Over de locatie

Locatie omschrijving:

Mijnden Recreatiecentrum is een voornamlige camping die binnenkort (gefaseerd) wordt herontwikkeld. In die tussentijd mag het Glamp Outdoor Camp gebruik maken van dit unieke stukje Nederland.


De locatie is subliem door zijn ligging, direct aan het water. De Drecht stroomt direct langs de landtongen waarop de verschillende vast tentstructuren komen. Het ligt dichtbij de dorpskern van Loosdrecht. De komende zomer zullen er in totaal circa 120 tenten door ons worden neergelet. Een kleine 100 pop-up en iets meer dan 20 vaste structuren. Hier kunnen we in ieder geval de komende drie jaren blijven staan.


Soorten accommodaties:

Er komen twee variaties vaste tentstructuren. De stijlvolle arcade en stoere Panorama. Beide tenten die onderscheidend zijn in hun uitstraling. Deze plek leent zich perfect voor deze opvallende designs.

Hippe en unieke hotspot, direct aan het water.

''

Locatie inrichting

De locatie is zorgvuldig bekeken. Daaruit is een inrichtingsschets opgesteld en is bepaald welke accommodaties op welke plek het beste tot hun recht komen. Hierbij is rekening gehouden met verschillende factoren, waaronder de beleving voor onze Happy Campers uiteraard bovenaan de lijst staat.

Image-empty-state.png

Soorten accommodaties

Per locatie bekijken we welke accommodaties het beste passen. Er wordt o.a. een keuze gemaakt op basis van ligging en diversiteit om zo een optimaal verhuurproduct neer te zetten. Hieronder de accommodaties die ingetekend staan voor deze locatie.

Proef de sfeer

Bekijk de locatie met onderstaande beelden. Op sommige locaties hebben we nog geen perfecte beelden kunnen schieten.

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Interesse? vraag meer informatie!

 

Spreekt Glamp Outdoor Camp je aan en zoek je naar een veilige, goede investering die ook leuk is? Vul je gegevens en in wij sturen je direct een email met meer informatie over hoe je kan deelnemen en partner kan worden!

Bedankt, we nemen zsm contact met je op

Terug naar alle locaties

€ 40.000,-

6%

behaald

totale investering

€ 655.740,-

01-04-2021

Meedoen kan tot

De locatie in het kort:​

Aantal vaste tenten

22

Periode verhuur

04.2021 - 09.2021

Locatiekenmerken:

Watersport, Natuur, Centraal, Varen, Surfen

Over de lening:

Op deze locatie wordt naast pop-up ook een deel met vaste tentstructuren ingevuld. Op deze pagina vind je informatie over de locatie en ons idee over de invulling ervan. Door jouw bijdrage kunnen wij ook van deze locatie een ware GOC locatie maken. Instappen is al mogelijk vanaf €10.000,-. Schrijf je in en ontvang de voorwaarden.