Terug naar alle locaties

Veluwe

Glamp Outdoor Camp

6% rente

Aflossing in 6 jaar

Over de locatie

Locatie omschrijving:

Hier is het Glamp Outdoor Camp in 2020 gestart. Een locatie midden in de natuur, waar onlangs de bestemming recreatie op is afgegeven. Een locatie waar alles nog moest worden gedaan. Van creatie van paden en wegen, tot aan infra. In een paar weken tijd kwam Glamp Outdoor Camp Veluwe in juli 2020 tot leven. Deze locatie krijgt een vervolg. Met nieuwe structuren is Glamp Outdoor Camp Veluwe klaar om gasten echte ongerepte natuur te laten ervaren.


De locatie kenmerkt zich door zijn natuurlijke en ongerepte uitstraling. Het is gelegen grenzend aan Roompot Vakantiepark Hoenderloo. Hierdoor kan je genieten van een uitgebreid restaurant, fietsverhuur en veel meer. Op het Glamp Outdoor Camp Veluwe is een uitgebreide Food & drinks aanwezig, met dagelijks wisseld aanbod.


Soorten accommodaties:

Op Glamp Outdoor Camp Veluwe staan 60 pop-up accommodaties, variërend van 2 tot 6 persoons en sinds afgelopen winter ook 5 vaste tentstructuren. Zo staat er een mooie Arcade, Panorama en twee soorten safari tenten met eigen sanitair en plek bieden aan 6 personen. 

Prachtige locatie, hartje Veluwe in ongerepte natuur.

''

Locatie inrichting

De locatie is zorgvuldig bekeken. Daaruit is een inrichtingsschets opgesteld en is bepaald welke accommodaties op welke plek het beste tot hun recht komen. Hierbij is rekening gehouden met verschillende factoren, waaronder de beleving voor onze Happy Campers uiteraard bovenaan de lijst staat.

Image-empty-state.png

Soorten accommodaties

Per locatie bekijken we welke accommodaties het beste passen. Er wordt o.a. een keuze gemaakt op basis van ligging en diversiteit om zo een optimaal verhuurproduct neer te zetten. Hieronder de accommodaties die ingetekend staan voor deze locatie.

Proef de sfeer

Bekijk de locatie met onderstaande beelden. Op sommige locaties hebben we nog geen perfecte beelden kunnen schieten.

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Interesse? vraag meer informatie!

 

Spreekt Glamp Outdoor Camp je aan en zoek je naar een veilige, goede investering die ook leuk is? Vul je gegevens en in wij sturen je direct een email met meer informatie over hoe je kan deelnemen en partner kan worden!

Bedankt, we nemen zsm contact met je op

Terug naar alle locaties

€ 162.164,-

70%

behaald

totale investering

€ 231.663,-

01-04-2021

Meedoen kan tot

De locatie in het kort:​

Aantal vaste tenten

9

Periode verhuur

04.2021 - 09.2021

Locatiekenmerken:

Natuur, Veluwe, Centraal gelegen, Familie, Rust, Wandelen

Over de lening:

Op deze locatie wordt naast pop-up ook een deel met vaste tentstructuren ingevuld. Op deze pagina vind je informatie over de locatie en ons idee over de invulling ervan. Door jouw bijdrage kunnen wij ook van deze locatie een ware GOC locatie maken. Instappen is al mogelijk vanaf €10.000,-. Schrijf je in en ontvang de voorwaarden.

Wood Lodge

Voor de families

Mooi vormgegeven tent, die goed qua ruimte indeling is uitgedacht. Alles voor een fijne vakantie.

Oppervlak

54 m2

Panorama

Voor avontuurlijke gezinnen

Deze tent valt op door zijn stoere vormgeving en slim ontwerp.

Oppervlak

41 m2

Safari Lodge

Voor de comfortzoekers

Het broertje van de Lodge 49, met ruimt plaats voor 6 personen.

Oppervlak

55 m2