Je regelt het met de Glamp app

Vanaf je telefoon regel alles voor een top vakantie!

Camp Coördinator

Wat kan je allemaal onze Glamp App? 

In een notendop:

  • Een week van te voren krijg je een mailtje met daarin de link naar onze app

  • Wij vragen je profiel compleet te maken waarna je toegang tot de app krijgt

  • Je kan vooraf alvast wat services bijboeken, info over de omgeving bekijken of vragen stellen aan ons gastenservice team

  • Vanaf de dag van aankomst staat de Campcrew van de locatie je 1-1 te woord via onze app en kan je alle vragen direct aan hen stellen via de chat.

Glamp App screenshot 1.001.jpeg

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de app downloaden?


Het is een Webapp. Dit houdt in dat je de app kan benaderen via een website link. Deze krijg je een aantal dagen voorafgaand via de mail toegestuurd. Je kan als je de app hebt geopend op je telefoon deze installeren op je homepagina van de telefoon waardoor het net aanvoelt als één van de andere apps.
Waarom is de app?


Wij vinden het belangrijk dat je snel en fijn geholpen wordt. Daarom hebben wij een app ontwikkeld. Met deze app kan je tijdens je verblijf services en activiteiten boeken en hoef je niet naar een receptie. Daarnaast kan je als je een vraag hebt dit direct en gemakkelijk sturen naar de campcrew.
Kan het op iedere telefoon?


De app werkt op iedere smartphone. Wanneer je internet kan openen door middel van een browser kan je de app gebruiken. Je hebt hiervoor wel internet nodig. Dit is op onze campsites aanwezig, maar kan uiteraard ook via mobiel internet vanaf je mobiele telefoon.
Het werkt niet. Wat nu?


Kom je er niet uit en ben je nog niet op locatie? Neem dan contact op met ons gastenservice team. Dit kan je doen door te bellen naar 0553781808, te mailen naar service@glampoutdoorcamp.nl of een chatbericht te sturen op de website. Wij helpen je graag om de app te installeren op je telefoon.