I57A3860.jpg
Investor info

Bedankt voor de informatie aanvraag. Wij vinden het een eer dat je geïnteresseerd bent in Glamp Outdoor Camp en wil helpen met het verder laten groeien van dit bijzondere concept. Met jouw hulp kunnen we komend seizoen op vele vette locaties verspreid door het land bijzondere accommodaties neerzetten. 

 

Op deze pagina geven wij je verdere info over de voorwaarden en uitgangspunten. Na het lezen nog steeds geïnteresseerd?

 

Wij maken graag een afspraak!

Hoe het allemaal begon ...
Corona markeert 2020.  het zette vele sectoren op z'n kop. maar bracht ook nieuwe samenwerking tot stand, waar ook glamp outdoor camp een sprekend voorbeeld van is.
Maart 2020, het moment dat de eerste lockdown werd afgekondigd. Een moment dat veel ondernemers in onzekerheid bracht. Zo ook Wouter Leuven van Campsolutions en Danny Paerl van Natuurparken. Beide ondernemers in de vrije tijd sector, maar met een focus op een totaal verschillende doelgroep. Zij vonden elkaar door de Corona. Sterker nog; misschien was anders dit initiatief wel helemaal niet tot stand gekomen. 
f3c853_c4ddc97acc784144a2dcf83fe47205b4_
Glamp Outdoor Camp; het vervolg
Na een succesvol eerste seizoen overstijgt glamp outdoor camp het samenwerkingsverband en richten Campsolutions en natuurparken samen een nieuw bedrijf op; glamp outdoor camp, met als ambitie het eerste full service glamping concept uitrollen in de benelux.
Feiten Glamp Outdoor Camp 2021
8 locaties
op Prachtige plekken
+20000
reserveringen
+600
Accommodaties
Bekijk hieronder onze locaties

locatiecheck & invulling

Locaties zijn zorgvuldig gekozen en grondig gecheckt. Zo is gekeken naar de omliggende concurrentie, attractiviteit van het gebied en de regio en de toerisme cijfers van de afgelopen periode. Ondanks dat Glamp Outdoor Camp door zijn pop-up assortiment zich prima leent voor een seizoensinvulling, proberen we locaties te selecteren waar we een lange termijn samenwerking kunnen opzetten. Locaties waar we langer dan 3 jaar kunnen blijven zijn ook geschikt om in te vullen met vaste(re) glamping structuren.

Het groeigeld dat wij zoeken is gericht op de aanschaf van accommodaties. We zorgen altijd voor een ruime variatie aan tent structuren op een locatie om zo de locatie het beste te laten renderen in de verhuur.

Kwalitatieve accommodaties

De vaste tentstructuren worden geleverd door Glampingstructures. Deze firma levert kwalitatieve glamping accommodaties en heeft een ruim assortiment. Door de ruime afname van Glamp Outdoor Camp zijn goede tarieven bedongen. Daarbij hebben wij met Glampingstructures voor alle structuren standaard een onderhoudsabonnement afgenomen. Bij storingen en schades zullen ze ons snel en vakkundig servicen. De accommodaties schrijven wij af in 76 jaar. Dit terwijl de markt 10 jaar+ aanhoudt. Deze versnelde afschrijving stelt ons in staat om goed in te kunnen blijven spelen op trends en onze vloot nieuw en aantrekkelijk te kunnen houden. Om die reden betalen wij de leningen ook in 6 jaar af, en je vanaf het tweede jaar aflossing ontvangt. Over de totale 6 jaar ontvang je 6% rente.

Forecast & zekerheden

Per locatie is er een uitgebreide businesscase opgesteld. De businesscase is gebaseerd op werkelijke cijfers van 2020. Hier is rekening gehouden met een afslag van 30% op de omzet, waarmee rekening wordt gehouden met de positieve impact die Corona kan hebben gehad op de reserveringen. Verder is er conservatief gerekend en zijn aannames constant getoetst en gechallenged met branche specialisten.  De cases van de locaties voor seizoen 2021 laten alle goede rendementen zien. 

Ook na Corona zal binnenlands toerisme in trek blijven. Juist met het Glamp Outdoor Camp richten we ons op een doelgroep die nu slecht wordt bediend. Het concept speelt stevig in op de opkomst van het belevingstoerisme waar kortstondige vakanties uitbundig worden gevierd en waar beleven en ervaren centraal staat.

Hoe kunnen wij u helpen?

Kan ik een locatie bezoeken?


Uiteraard. We zijn supertrots op ons Glamp Outdoor Camp en laten je graag hiermee kennis maken, maar ook de tenten zien. Hiervoor nodigen we je graag uit. Stuur een mail naar service@glampoutdoorcamp.nl met dit verzoek en wij nemen z.s.m. contact met je op voor een afspraak.
Aan wie leen ik het geld?


Je verstrekt een lening aan onze Glamp Outdoor Camp Asset B.V. Door deze B.V. worden de tenten aangekocht. Zij blijft ook eigenaar die vervolgens de tenten verhuurt aan onze werkmaatschappij, GOC B.V.
Wat als de verhuur tegenvalt?


De locaties zijn zorgvuldig gekozen, maar het kan - om wat voor een reden dan ook - dat de omzet tegenvalt. Doordat we beschikken over meerdere locaties kunnen we snel schakelen en locaties downsizen of juist uitbreiden. Zo kunenn we zorgen voor een optimaal rendement. Daarbij komt dat door de mix van pop-up en vast we beschikken over een grote vloot aan verhuuraccommodaties. We spreken een vaste huurvergoeding af met onze GOC asset B.V., waardoor die zeker is van (huur)omzet. Hiermee is de aflossing en rente aan onze financiers verzekerd.
Investeer ik in een specifieke tent?


Nee, je vertrekt een lening aan GOC assets B.V. Dat is de B.V. waar die eigenaar wordt van de accommodaties en die ze verhuurt aan de locaties. Je investeeert dus in het totaal, zodat ook het risico verspreid wordt.

Het team achter Glamp Outdoor Camp

Het team achter glamp outdoor camp draait op een bult ervaring. Alles in huis. Het van oorsprong op festivals gerichte bedrijf campsolutions is een kei in de realisatie van complete pop-up glampings. samen met de jarenlange ervaring op het gebied van verhuur en beheer door natuurparken.

Logo zwart.png
Natuurparken zwijntje_zwart.png
Glamp businessplan
Glamp outdoor camp heeft een sterke ambitie om te groeien met aantal locaties en accommodaties in de benelux. in 2021 groeit glamp outdoor camp naar 8 locaties, verspreid over het land. Allemaal unieke plekken, waar een verscheidenheid aan accommodaties komen te staan. juist de combinatie van pop-up accommodaties met vaste tentsturen maakt elke plek uniek en sterk voor de verhuur.  
Arcade_1.jpg
Full service campsite concept
Glamp outdoor camp is meer dan een glamping. Het is een full service GLAMPSITE concept, waarbij alle facetten zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd en alles in huis is om dit zelf te realiseren. met één doel; het bezorgen van een ultieme outdoor ervaring voor onze happy camper. Wij nemen je mee in onze intensieve reis om tot dit compleet uitgewerkte concept te komen.
Voorwaarden & contract
Wij bieden de mogelijkheid om mee te doen en Glamp Outdoor Camp te laten groeien. Hiervoor zoeken wij partners die een lening verstrekken om het aantal vaste tentstructuren te laten groeien. Zo werkt het ...
Schermafbeelding 2021-01-05 om 21.25.08.
Alle highights op een rij:
  • Je verstrekt een lening vanaf 10.000 euro
  • Je ontvangt (jaarlijks) 6% rente over het openstaande bedrag
  • In 6 jaar wordt je geleende bedrag door ons terugbetaald
  • Jaarlijks krijg je een vast bedrag aan aflossing terugbetaald
  • We starten met aflossing vanaf het 2e jaar (2022)
  • Naast een fijn rendement maken we het ook fun!
Benieuwd naar het contract? Download hier de concept versie
6%
Rente
6 jaar
aflossing
Kopie van Banner Glamp Outdoor Camp brei
Doe je mee? 

Wil je daadwerkelijk partner worden en ons helpen aan groeigeld? Vul hiernaast het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Contact

Bericht verzonden!