Kopie van Banner Glamp Outdoor Camp brei
Hi Happy Camper

Wat leuk! Jij 

Glamp Outdoor Camp - Reisplaatje  (31).j
20170315-_MED6064rond.jpg
Danny Paerl

Glamp Outdoor Camp

Je kent het glamp outdoor camp van

rtl4-logo-150x150_edited.png
logoNRC_edited.png
logo-glamping-alt-300x49_edited.png
fallbackimage-be8430981c_edited.jpg
Glamp Outdoor Camp is hongerig
​Na een succesvolle eerste editie hebben wij trek in een vervolg en zoeken we vette plekken voor een uitbreiding van het Glamp Outdoor Camp voor 2021
Een uniek concept!
GLAMP OUTDOOR CAMP IS ER voor de avonturiers die zoeken naar een vette kampeervakantie 🏕. Op toffe locaties midden in ongerepte natuur verblijf je in bijzondere Glamping accommodaties, waar we standaard je bed opmaken, je eigen sanitair hebt en je eigen stukje natuur 🌲!

Privé sanitair met een eigen douche en toilet

Bijzondere accommodaties, van klein tot groot met heerlijke bedden

Écht midden in de natuur op een fenomenale plek

Dagelijkse aankomsten en standaard opgemaakte bedden

Ken jij vette locaties?
Wij zoeken vette locaties voor uitbreiding van het Glamp Outdoor camp in 2021. We zetten de accommodaties compleet ingericht neer en ontzorgen je volledig met:
f3c853_c4ddc97acc784144a2dcf83fe47205b4_
durf je de samenwerking aan? 

Wij zoeken locaties om het Glamp Outdoor Camp uit te bereiden. Locaties waar komend seizoen (2021) een pop-up Glamp Outdoor Camp gerealiseerd kan worden. Unieke plekken in ongerepte natuur. Misschien een plek waar een ontwikkeling aanstaande is, maar dit nog een jaartje op zich laat wachten. Wij hebben bewezen dat door geringe ingrepen wij een vet Outdoor Camp kunnen realiseren. Is er geen sanitaire voorzieningen en/of zelfs geen infra? Geen probleem. Samen met onze partners leggen we dit professioneel tijdelijk aan. 

Eén van de partijen achter GOC is CampSolutions. Marktleider in de verhuur van glampingstructuren. Zij maken het mogelijk dat er compleet ingerichte tenten worden geplaatst en eventueel (tijdelijk) sanitair en infra wordt gerealiseerd. Het ervaren team van Campsolutions neemt de hele realisatie en inrichting van het terrein uit handen.

REALISATIE
3 (1).jpg

Natuurparken, de organisatie achter Glamp Outdoor Camp neemt de verhuur volledig voor haar rekening. Met hun 30 jaar ervaring in de leisurebranche kennen zij de markt op hun duimpje en regelen ze samen met hun partners alles voor een optimale bezetting tegen de best price!

VERHUUR
4.jpg

Ook het volledige beheer kan naar wens geheel worden gedaan door Natuurparken. Van het regelen van de schoonmaak van accommodaties, de exploitatie van Food & drinks tot aan de werving en aansturing van het CampCrew Team neemt Natuurparken graag op zich.

BEHEER
_edited.jpg
 
 
 
Kopie van Banner Glamp Outdoor Camp brei
Keertje praten?

Ken je zo'n plek en durf jij de samenwerking aan? We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden voor een partnership te bespreken. Vul je gegevens in via dit formulier en we nemen snel contact met je op.

20170315-_MED6064rond.jpg
Groet, Danny

Vragen?

Bericht ontvangen!