Kopie van Banner Glamp Outdoor Camp brei
Hi partner

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Glamp Outdoor Camp. Graag laten we je meer zien over ons concept.

Glamp Outdoor Camp is in 2020 tot leven is gekomen in één van de mooiste gebieden van Nederland, hartje Veluwe! Vele gasten hebben in de zomer van 2020 genoten van de bijzondere accommodaties in ongerepte natuur. 

Na de eerste editie groeit GOC in 2021 naar meerdere vette locaties in heel Nederland.  En hiervoor zijn wij op zoek naar kapitaal om nog meer bijzondere accommodaties aan te schaffen.

 

Help jij ons groeien? 

Glamp Outdoor Camp - Reisplaatje  (31).j
Glamp Outdoor Camp is hongerig
​Na een succesvolle eerste editie hebben wij trek in een vervolg en zijn wij op diverse vette plekken een uitbreiding van het Glamp Outdoor Camp aan het realiseren
Glamp Outdoor Camp
GLAMP OUTDOOR CAMP IS ER voor de avonturiers die zoeken naar een unieke kampeervakantie 🏕. Op toffe locaties verblijf je in bijzondere Glamping accommodaties, waar we standaard je bed opmaken, je brandschoon sanitair hebt maar bovenal geniet van een ongekende outdoor vibe!

Bijzondere accommodaties, van klein tot groot met heerlijke bedden

Op ongerepte, authentieke plekken in de natuur

Brandschoon sanitair met een heerlijke douche

Dagelijkse aankomsten en standaard opgemaakte bedden

f3c853_c4ddc97acc784144a2dcf83fe47205b4_
Op diverse locaties door heel nederland zetten wij GOC's neer voor het seizoen van 2021. Zo vind je GOC komend seizoen in Loosdrecht, SChaijk, friesland en de VEluwe.
Partijen achter GOC

Glamp Outdoor Camp is opgericht door Campsolutions en Natuurparken. Door de jarenlange kennis op het gebied van festival Glampings heeft Campsolutions alles in huis om de gehele realisatie van pop-up glampings op zich te nemen. Natuurparken, al meer dan 25 jaar actief in de recreatie, is gespecialiseerd op de creatie en exploitatie van recreatieconcepten. Deze combinatie brengt een sterke samenwerking tot stand die Glamp Outdoor Camp succesvol kan laten groeien. Van realisatie, verhuur tot aan beheer. Alles is in huis.

Logo zwart.png
Natuurparken zwijntje_zwart.png
Wij zoeken groeigeld
Om te groeien hebben wij partners nodig die willen investeren in ons concept.
 
Een veilige investering in hoogwaardige glamping accommodaties.
 
Met een aflossing in 6 jaar en tegen een vaste rente van 6%
I57A4080.jpg
Benieuwd naar de tenten?

Bekijk ons volledige assortiment voor 2021

Waarom investeren in GOC?
Investeer in een bewezen concept, dat niet alleen lekker rendeert maar ook leuk is en de wereld van leisure een stuk avontuurlijker maakt!

De Nederlandse vakantiemarkt is al jarenlang groeiend. Zeker afgelopen seizoen is ons land herondekt. Er wordt gezocht naar bijzondere accommodaties op bijzondere plekken. Door een sterke marketing, goede kwalitatieve accommodaties en mooie locaties zijn we in staat mooie omzetten te realiseren. Daardoor kunnen we een rendement aanbieden van 6% per jaar.

Rendement
Glamp Outdoor Camp - Reisplaatje  (33).j

Je investeert in kwalitatieve glampingaccommodaties. Daarbij zoeken we gerichte financiering voor accommodaties op locaties waar een meer jaren huurovereenkomst onder ligt. En enkel locaties die 100% in het GOC concept passen; ongerept en authentiek.

Veilig
Mac_Wild_Dome8-scaled.jpeg

Naast een professionele beheer en verhuur worden de tenten ook vakkundig onderhouden. Elk jaar worden ze uitgebreid nagekeken en waar nodig hersteld. Dit zorgt voor een lange levensduur. 

Professioneel
I57A3767.jpg

Daarnaast investeer je ook in iets leuks! We waarderen je betrokkenheid ontzettend en organiseren voor onze partners diverse leuke uitjes. Maar ook kan je zelf genieten van een heerlijke vakantie op één van de GOC locaties.

20200629_160511.jpg
Fun
Stap nu in en doe mee!
Op De eerste locaties staan live! Kies de locatie die jou aanspreekt en investeer mee. Door jouw inbreng kunnen we vele Happy campers verblijden met een ongekende ervaring terwijl jij geniet van fun met een lekker rendement!
- Veluwe -

Vette locatie, hartje Veluwe in ongerepte natuur.

€ 231.663,-
8
benodigd
Vaste structuren
70%

Investeer nu in locatie Veluwe.

-  Loosdrecht -
Mac_Wild_Dome8-scaled.jpeg

Een unieke hotspot op een sublieme plek direct aan het water.

benodigd
Vaste structuren
€ 655.740,-
22
6%

Investeer nu in locatie loosdrecht.

Kopie van Banner Glamp Outdoor Camp brei
Meer weten?

Heb je vragen, zie je een investering in een tent wel zitten of wil je eerst de details eens doorspreken? Stuur een berichtje en ik neem zsm contact met je op.

Contact

Bericht verzonden!