• Renske Swarts

Glamp Outdoor Camp in de media

Inmiddels zijn we alweer een paar weken open en is het mooie weer terug van weggeweest. Hoog tijd om de eerste ervaringen van onze gasten te delen. We verschenen al op verschillende plekken in de media en ook onze proefslapers hebben leuke stukken geschreven en mooie foto's gemaakt. Al nieuwsgierig? Lees dan zeker even mee!

Pop-up glamping als alternatief voor je zomerfestival

In de media werden pop-up glampings al snel opgepikt als leuk alternatief voor je zomerfestival. Zo lees je bijvoorbeeld in dit artikel van Editie NL over de festivalsfeer die is neergezet op ons terrein en lees je in dit artikel van de Stentor meer over het glampen in de ongerepte natuur en de grote vraag naar luxe kampeerbestemmingen in Nederland. Meer weten over de achtergrond van dit initiatief? Lees dan het uitgebreide bericht op NRIT Media of het artikel op Volkskrant.nl. Ook staan onze accommodaties inmiddels op verschillende websites uitgelicht zoals op Glamping.nl, Travelhunter, HolidayGuru en Bijzondere Camping.

Proefslapen bij Glamp Outdoor Camp


Om te weten of onze pop-up glamping klaar was om gasten te ontvangen nodigden we in het laatste weekend van juni verschillende proefslapers uit om de glampingaccommodaties uit te testen.


Expeditie Aardbol

Expeditie Aardbol was een van de gelukkigen die onze luxe Dormer Cabin mocht testen. "Als je bijzonder wilt overnachten op de Veluwe, kan ik het Glamp Outdoor Camp in Hoenderloo van harte aanbevelen. Deze fantastische popup glamping ligt op de Veluwe en voor liefhebbers van natuur en outdoor is het echt een fijne vakantiebestemming". Meer over de ervaring van Expeditie Aardbol lees je in het uitgebreide blog op de website.

Glamping.nl

Ook ontvingen we twee meiden van Glamping.nl die onze bunkhouse getest hebben. "Voor ons stond de bunkhouse klaar, gecombineerd met een bedstee en een tent waar je keukengerei, een koelkast en kookpitjes hebt om zelf te kunnen koken. Buiten heb je je eigen picknickplek met picknicktafel en loungestoelen, waarvandaan je geniet van een prachtig uitzicht over de Veluwe. We besloten direct even naar de supermarkt te gaan om wat lekkers te halen voor in de koelkast en spullen voor het ontbijt. Broodjes konden we vers bestellen bij Glamp Outdoor Camp, dus dat was mooi meegenomen". Wat de experts op het gebied van glamping verder vonden van onze bestemming lees je in hun blog.

Instagram

Een greep uit de reacties op Instagram van onze gasten


432 keer bekeken0 reacties

Glamp Outdoor Camp

Krimweg 140 

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@glampoutdoorcamp.nl

Meer over Glamp Outdoor Camp

©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter
  • YouTube