Glamping Accommodaties op Glamp Outdoor Camp bijna klaar

We hebben niet stilgezeten. Bijna alle Glamping accommodaties op het Glamp Outdoor Camp zijn klaar. Een aantal moeten nog worden ingericht en dan de puntjes op i. Komende week zal de Giant Hat bar worden ingericht en worden de paden voorzien van prikverlichting.

Inmiddels ervaar je steeds beter de rust en ruimte op het Glamp Outdoor Camp. De ruimte plekken en het fenomenale uitzicht vanuit de accommodaties is echt uniek. Zeg nou eerlijk; overnachten in zo'n Air ziet toch iedereen zitten 😉.


Lokaal Food & Drinks

Komende week zal de Giant Hat bar worden opgezet. Bij deze grote tent kan je 'savonds in de zitzakken lekker genieten van een drankje, maar ook op sommige dagen biefstuk eten bij de Amazing Biefstuk bar 'Goes Wild' of een lekkere pizza eten bij Viva La Pizza.


Glamp Outdoor Camp in de media

De afgelopen weken is het Glamp Outdoor Camp geregeld in de media gekomen. Zo is het uitgelicht in een item bij EditieNL op RTL 4, zijn we genoemd in de Stentor, Ad en staan we op meerdere platforms zoals Glamping.nl en bijzondere Camping als unieke locatie.


609 keer bekeken0 reacties

Glamp Outdoor Camp

Krimweg 140 

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@glampoutdoorcamp.nl

Meer over Glamp Outdoor Camp

©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter
  • YouTube