• Renske Swarts

Hier moet je zijn om heerlijk te dineren

In een eerder geschreven artikel namen we je al mee op culinaire reis langs de thema-avonden van de Food en Drink bar van Glamp Outdoor Camp. Zo kun je op vrijdag aanschuiven voor tapas, op maandag en woensdag voor pizza en neem je op donderdag een kijkje voor verse saté. Maar wist je dat je de hele dag door je lekkere trek kunt stillen op ons park? Waar het water je nog meer in de mond van stroomt lees je in dit artikel.

Trek? De Boskantine heeft altijd plek

Aan eten en gezelligheid geen gebrek bij De Boskantine! Schuif hier tussen de middag aan voor een lunch die vers voor je wordt bereid. Kids zijn van harte welkom, maar als jullie een momentje samen willen, kun je ook met je partner een tafeltje uitzoeken. Bovendien is er keuze genoeg, waardoor niemand met honger de deur uit gaat. Ook voor een diner ben je hier op de juiste plek. Kies bijvoorbeeld voor de schnitzel of de zalmfilet. Geen vis- en vleeseter? Geen zorgen, want er staat nog veel meer op het menu. Als jullie vroege vogels zijn en dol op ontbijt heb je geluk, want De Boskantine verzorgt ook overheerlijke ontbijtjes. Daar geniet je van smeulende croissants en vers geperste jus d’orange. Een fijnere start van de dag is er niet!

Foto van Glamp Outdoor Camp


Wine flies when you're having fun

Voor lekkere snacks en drankjes moet je bij het terras zijn! Hier kun je van maandag tot en met zondag genieten van zwoele zomeravonden. Zo kun je hier borrelen onder het genot van een portie bitterballen en een portie kaas. Bestel een fles wijn of een biertje en laat die goede gesprekken maar komen. Voor de kids is er genoeg fris aanwezig, zodat die voor het slapen gaan ook nog even mee kunnen doen. Speciaal voor de bierliefhebbers is er een proeverij waar je kennis maakt met drie Veluwse biertjes. Aan de hand van een video-uitleg kom je alles te weten over het gouden goedje. Proost!

Foto van Glamp Outdoor Camp


BBQ time!

Gaat er voor jou niets boven het bereiden van je eigen eten? Dan is er ook aan jou gedacht bij Glamp Outdoor Camp. Zo kun je genieten van je eigen barbecue op de barbecuespot. Geef er (letterlijk en figuurlijk) je eigen draai aan en smullen maar! Bovendien is dit de ideale plek om samen romantische zomeravonden door te brengen onder het genot van een sappig stuk vlees. Ben je niet met je partner aan het glampen maar met een groep vrienden? Dan is dit ook een echte aanrader om te doen.

Foto van Glamp Outdoor Camp


Ook zin gekregen in een fijne avond op het terras? Er zijn nog accommodaties beschikbaar voor een mooie nazomer in september.


71 keer bekeken0 reacties

Glamp Outdoor Camp

Krimweg 140 

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@glampoutdoorcamp.nl

Meer over Glamp Outdoor Camp

©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter
  • YouTube