luxe Glamping tenten in Hoenderloo krijgen fenomenaal uitzicht voor een vakantie in de natuur

De afgelopen dagen hebben alle tenten die komen op de Glamping in Hoenderloo een plekje gekregen. Het was een grote puzzel om de tenten goed en (vooral) bereikbaar te situeren in de ongerepte natuur.


De plekken waar de Glamping tenten komen zijn zorgvuldig bepaald. Het natuurgebied is nog nooit eerder toegankelijk geweest en daarom lastig begaanbaar. Het is onze nummer één prioriteit dat het gebied zo onaangetast mogelijk blijft. "Dat is ook de mooie uitdaging. Daarom was het uitzetten van de bijzondere Glamping tenten hier in Hoenderloo een stuk uitdagender dat de plekken waar we dat normaal doen"; aldus Rembert van Campsolutions.

Daarom was het uitzetten van de Glamping tenten hier in Hoenderloo een stuk uitdagender dat de plekken waar we dat normaal doen"; aldus Rembert van Campsolutions.

De plekken voor de Glamping tenten in Hoenderloo zijn zo gekozen dat ze allemaal het mooiste uitzicht hebben en het meest vrij liggen. Al was deze uitdaging een stuk minder lastig in te vullen, omdat het gebied - door haar glooiing - ontzettend mooi uitzicht zicht biedt.


Uitzicht van een Dormer Cabin

De komende dagen zullen de Glamping tenten in Hoenderloo worden opgebouwd en krijgt het Glamp Outdoor Camp steeds meer vorm. Benieuwd? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons online, bijvoorbeeld via Youtube of andere Social Media. we houden je op de hoogte.

421 keer bekeken0 reacties

Glamp Outdoor Camp

Krimweg 140 

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@glampoutdoorcamp.nl

Meer over Glamp Outdoor Camp

©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter
  • YouTube