• Renske Swarts

Op je bucketlist: een (last minute) vakantie op de Veluwe


Dat je heerlijk kunt vertoeven op de Veluwe, is een ding dat zeker is. Maar je vakantie echt naar een hoogtepunt brengen? Kies er dan voor om deze zomer bij ons te komen glampen! Zo zijn er nog verschillende accommodaties beschikbaar waarin jij op en top vakantie viert. Nieuwsgierig geworden naar meer? Kijk dan zeker even mee, want na het lezen van dit artikel heb je direct zin om te komen glampen.


Love is in the.. tent!

Romantisch verblijven met je partner kan als geen ander in de Air tent. Deze accommodatie biedt met zijn 14 genoeg knusheid aan twee personen en beschikt over twee losse bedden die aan elkaar geschoven kunnen worden. Geen zorgen, want de tent heeft zelfs een stroomaansluiting. Als je telefoon leeg is, kun je die dus altijd opladen. Verder kun je koken op het simpele kooktoestel. Zelfs een koelkastje en keukeninventaris zijn aanwezig. Romantisch dineren doen jullie aan de tafel en jullie eigen sanitaire voorzieningen vind je op loopafstand.

Foto van de Air


Op safari in de Awaji

Een met de natuur worden? Dan zit je goed in de Awaji tent. De natuurbeleving is hier optimaal en als je stil bent hoor je ‘s avonds de krekels tjirpen. Genieten van de natuur en van elkaar kan met het hele gezin, want de tent heeft plaats voor twee volwassenen en twee kinderen die in de voortent kunnen logeren. Koken doe je in de eigen tent en voor een warme douche hoef je slechts een kleine wandeling te maken. Op pad? Op de tent vind je een slotje zodat je met een gerust hart je eigendommen kunt achterlaten.

Foto van de Awaji


Voel je thuis in de Bunkhouse

Weg van huis maar toch ook weer niet, want in de Bunkhouse ervaar je de sfeer van thuis samen met vier personen. Tegen je partner aankruipen kan door de twee losse bedden tegen elkaar aan te schuiven. De overige leden van het reisgezelschap kunnen prinsheerlijk in de gezellige bedstee overnachten. Lekker loungen doen jullie in de leeftent die je naast de Bunkhouse vindt. Laat die gezellige avonden maar beginnen! Koken kun je in de tent en voor het toilet of de douche bezoek je het sanitairgebouw.

Foto van de Bunkhouse


Groot, groter grootst met de Flores Plus

Go big or go home is het motto van de Flores Plus. Ruimte zat, want in de Flores kun je met zes mensen vakantie vieren. De tent zelf is geschikt voor twee gasten, maar dankzij de mogelijkheid om twee Pharaoh tenten bij te schuiven kunnen jullie het gezellig hebben en toch de privacy bewaren. In de leeftent kunnen jullie heerlijk ontspannen met het hele gezelschap. Verder vind je in de Flores een stroomaansluiting, keuken met koelkast plus kooktoestel en een overkapt terras. Zelfs een tafel met stoelen ontbreekt niet. Wacht niet te lang, want deze accommodatie heeft nog maar enkele data beschikbaar.

Foto van de Flores


Trakteer jij jezelf deze zomer ook op een last minute vakantie bij Glamp Outdoor Camp?


257 keer bekeken0 reacties

Glamp Outdoor Camp

Krimweg 140 

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@glampoutdoorcamp.nl

Meer over Glamp Outdoor Camp

©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter
  • YouTube