Uniek overnachten op Glamp Outdoor Camp Veluwe

Nog deze zomer zullen natuurliefhebbers hun hart op kunnen halen op het Glamp Outdoor Camp Veluwe. Een tijdelijke unieke outdoor kampeerervaring midden in de Veluwse bossen. Deze pop up glamping zal komen in een prachtig stukje natuur, naast Bungalowpark Hoenderloo.


Natuurparken, onder andere eigenaar van Bungalowpark Hoenderloo, en Campsolutions, de grootste tentenleverancier op festivals, slaan de handen ineen en openen deze zomer het Glamp Outdoor Camp Veluwe. Beide ondervinden directe hinder door de Corona situatie en zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden om de vele Nederlanders die deze zomer in eigen land op vakantie zullen gaan een unieke natuurbeleving te kunnen aanbieden.
Vanaf 4 juli a.s. kan men overnachten in één van de bijzondere glamping accommodaties. Er zullen (circa 60) volledig ingerichte glamping accommodaties worden neergezet, met heerlijk bedden en privé sanitair op ruime plekken midden in de natuur. De camping zal na het seizoen weer worden afgebroken. Het Glamp Outdoor Camp is gericht op echte natuurliefhebbers. De plek is uniek. Gasten slapen midden in een ongerept natuurgebied en worden ‘s ochtends wakker door fluitende vogels of misschien wel een hert dat langs hun tent struint.De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Aan het terrein wordt zo minimaal mogelijk veranderd om het ruige Veluwse landschap te behouden. Roompot, de grootste aanbieder van recreatiewoningen in Nederland, is boekingspartner van Glamp Outdoor Camp en ziet deze unieke outdoor kampeerervaring als een mooie toevoeging op zijn aanbod. Men verwacht dat deze ervaring erg populair zal zijn.


De website is live en de accommodaties zijn bijna boekbaar. Benieuwd? Ga naar www.glampoutdoorcamp.nl


630 keer bekeken0 reacties

Glamp Outdoor Camp

Krimweg 140 

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@glampoutdoorcamp.nl

Meer over Glamp Outdoor Camp

©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter
  • YouTube