• Renske Swarts

Verblijven op een b(l)oeiende heide bij Glamp Outdoor Camp

De perfecte nazomer beleven? Dat doe je bij Glamp Outdoor Camp. Niet alleen zijn dit de ideale weken om te genieten van de laatste zonnestralen van het jaar, ook bewonder je in deze periode een prachtige, paars gekleurde heide. Meer weten over de prachtige bloemen en over onze glamping? Lees dan snel verder, want in dit artikel lees je alles wat je wilt weten.


De heide op zijn mooist


Stel je voor: een wandeling over de kleurrijke velden samen met je partner en de kids, terwijl je het zonnetje op je gezicht voelt schijnen. Klinkt dat niet als de ideale nazomer? Dat dachten wij ook! Vanaf half augustus tot half september is dit de plek waar je moet zijn, aangezien je dan de paarse bloemen in volle glorie ziet bloeien. Word een met de natuur en omarm al het moois dat zij ons te bieden heeft. Zodra je een stap op de heide zet voel je direct dat dit de plek is waar je even volledig op kunt laden voordat de herfst zich aandient.

Foto van Makalu via Pixabay


Verblijven bij Glamp Outdoor Camp


Hoewel je even volledig tot rust komt tijdens een bezoek aan de paarse heide, doen wij er bij Glamp Outdoor Camp ook alles aan om een ontspannen ervaring te bieden. Zo kun je hier verblijven in verschillende accommodaties, die alle ingrediënten in huis (of in de tent) hebben om jou de vakantie van je dromen te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Awaji safaritent of de Air tent? Vanaf hier tuur je urenlang naar de prachtige Veluwse natuur. Verder vind je hier onder andere een koelkast, elektriciteit, een tafel en stoelen.


En eten? Dat doe je bij Restaurant de Boskantine op het naastgelegen Roompot park. Ook van de rest van de faciliteiten van dit park mag je gebruik maken tijdens je verblijf bij Glamp Outdoor Camp. Huur bijvoorbeeld een fiets en verken de Veluwe of strijk neer op een van de vele lounge areas op het park. Terwijl je de omgeving in je opneemt en de frisse lucht inademt weet je zeker dat je nooit meer naar huis wilt.

Foto van Glamp Outdoor Camp


Je bent van harte welkom om ook de ultieme nazomer beleven bij Glamp Outdoor Camp! Wacht niet te lang, want voor je het weet is jouw favoriete accommodatie volgeboekt.


194 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven