• Renske Swarts

Vervelen is onmogelijk bij Glamp Outdoor Camp

Zodra je een kijkje hebt genomen bij al onze glampingaccommodaties weet je het zeker: laat die vakantie bij Glamp Outdoor Camp maar beginnen! Maar voordat je je spullen pakt en koers zet richting onze glamping op de Veluwe, ben je vast ook wel benieuwd geworden naar wat er te doen is op en rondom het terrein. Dat snappen wij maar al te goed! Daarom geven we je in dit artikel vijf ideeën, zodat je je niet hoeft te vervelen tijdens een verblijf. Lees je gezellig mee?

Foto van Glamp Outdoor Camp

Ontspan in onze natuurrijke lounge areas

Even relaxen? Dat doe je op en top in onze lounge areas die je midden in de natuur vindt. Strijk neer en neem alle rust, ruimte en natuur eens goed in je op. Na een tijdje gezeten te hebben voel je een gevoel van complete ontspanning.


Rekken en strekken tijdens de yogales

Iedere zondagmorgen kun je de spieren eens goed opwarmen tijdens een lesje yoga. Onder het genot van de fluitende vogels en de opkomende zon probeer je de Cobra houding en de Sphinx houding na te doen. Zowel beginners als gevorderden kunnen een matje uitrollen terwijl de docenten van Happy Yogi je allerlei skills aanleren. Plezier en ontspanning gegarandeerd.

Foto van Glamp Outdoor Camp


Maak een wandeling over de Veluwe

Er gaat niets boven een wandeling door de natuur. En laat Glamp Outdoor Camp nou precies op de goede plek zitten om urenlang over de Veluwe te struinen. Je vindt hier namelijk de ene na de andere wandelroute. Als je tegelijkertijd een rondleiding wilt krijgen, kun je ervoor kiezen om mee te lopen met natuurgids Josephine. Zij weet je alles over de omgeving te vertellen. Voor nog meer rust en ruimte kun je een bezoek brengen aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe of het gebied rondom Radio Kootwijk waar je adembenemende landschappen spot.


Huur een fiets en trek eropuit

Het gevarieerde natuurschoon van de Veluwe kun je op en top verkennen met de fiets. Op vijf minuten wandelen van ons park vind je het Veluwecentrum waar je een mountainbike, stadsfiets en zelfs een bakfiets kunt huren. Vanaf tien euro per dag beleef je een perfect dagje in de buitenlucht met of zonder kids.

Foto van Glamp Outdoor Camp


Outdoor voor de kids

De omgeving van onze bestemming leent zich perfect voor een dagje vermaak met de kids. Er is voor jong en oud namelijk van alles te ontdekken. Zo kunnen zij meedoen met het activiteitenprogramma waar ze samen hutten bouwen, een workshop lollystokjes volgen en een geheime boswandeling maken. Als dat geen dolle pret wordt!


Ben jij al enthousiast geworden over een verblijf bij Glamp Outdoor Camp?

141 keer bekeken0 reacties

Glamp Outdoor Camp

Krimweg 140 

7351 TM Hoenderloo

055 378 1808

service@glampoutdoorcamp.nl

Meer over Glamp Outdoor Camp

©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter
  • YouTube