Wij zoeken proefslapers šŸ˜ƒ

Voor de nacht van zaterdag 27 juni a.s. zoeken wij voor ons Glamp Outdoor Camp proefslapers. Proefslapers die ons helpen door hun kritische blik om de puntjes op i te zetten, maar ook helpen door hun ervaringen te delen met de rest van de Nederland!


Het spiksplinternieuwe Glamp Outdoor Camp is zo goed als klaar. Je kan nu kans maken om als eerste voor een nacht GRATIS het te gaan ervaren. Ben jij klaar voor een verblijf in bijzondere Glamping accommodaties in ongerepte natuur?


Hoe kan ik mij aanmelden?

Wil jij kans maken op de gratis overnachting op 27 juni a.s. in Ć©Ć©n van de accommodaties op het Glamp Outdoor Camp? Er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar, dus reageer snel. Dit doe je via onderstaande link.

  • Je kan je aanmelden voor het gratis proefslapen tot 24 juni a.s. om 12.00 uur

  • Wij selecteren de 20 proefslapers op 24 juni 17.00 uur. Hiervan sturen wij een bericht per mail.

  • Het proefslapen is van 27 juni 15.00 uur tot 28 juni 12.00 uur. Het verblijf wordt aangeboden incl. schoonmaak, handdoeken, opgemaakte bedden en parklasten. Exclusief alle andere kosten, zoals verdere eet- en verblijfkosten.


>> MELD JE HIER AANWord jij Ć©Ć©n van de proefslapers?

We zijn benieuwd wat jij van ons nieuwe Glamp Outdoor Camp vindt. Met jouw ervaringen kunnen wij onze campsite en beleving nĆ³g beter maken. Wil je je nu al verlekkeren waar jij misschien straks overnacht? Check hier al onze accommodaties.
* Bekijk hier de actievoorwaarden.

** Glamp Outdoor Camp wil met deze winactie het aantal aanmeldingen voor de nieuwsbrief en de naamsbekendheid van Glamp Outdoor Camp vergroten. Je kunt daarom alleen deelnemen wanneer je toestemming geeft om e-mails te ontvangen van Glamp Outdoor Camp. Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven.

1,750 keer bekeken1 reactie

Glamp Outdoor Camp

Krimweg 140 

7351 TM Hoenderloo

ā€‹

055 378 1808

service@glampoutdoorcamp.nl

Meer over Glamp Outdoor Camp

Ā©2020-2021 by Glamp Outdoor Camp

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter
  • YouTube