GOC Appeltern (146).jpg
Live entertainment theater & muziek

Summer magic

Glamp outdoor camp Appeltern

Genieten van lekkere akoestische muziek vanaf je luie stoel voor de tent, of even lekker dansen tijdens de after party in de silent disco. Iedere dag beleef je het zomerse festival gevoel bij Glamp Outdoor Camp Appeltern. Met een fantastische omgeving, gezellige campsite aan het water en de prachtige zonsondergang. Je kijkt je ogen uit!

Muziek line up Appeltern

Juni

Maarten de gans
Duo Suitz
Dreamcast
Maylissa Row
The GOC Band

Juli

William Smulders
Duo Suitz
The GOC Band
The Fellas
David Globe Magician
Vinyl on wheels

augustus

William Smulders
DJ Barney
Djembee Workshop
Maarten de gans
David globe Magician
Vinyl on wheels

Check deze gave plek

GOC Appeltern (192).jpg

We entertainen je niet alleen met muziek tijdens jouw vakantie

Straattheater programma Appeltern

Juni

Ontvangstbutlers
Bomba naranja
Postbezorgster
Sanseveria
Ochtendbutlers
Kwiskist
Toktuktuk
Circusworkshop

Juli

Ontvangstbutlers
Bomba naranja
Postbezorgster
Sanseveria
Ochtendbutlers
Kwiskist
Toktuktuk
Circusworkshop
Kijkdoos
Noblesse Oblige
Tukkersconnexion

augustus

Ontvangstbutlers
Bomba naranja
Postbezorgster
Sanseveria
Ochtendbutlers
Kwiskist
Toktuktuk
Circusworkshop
Kijkdoos
Noblesse Oblige
Tukkersconnexion

image1 (2).jpeg

Open mic night

Tuesdaynight: Talentnight! Iedere dinsdag staat onze stage op het schiereilandje open voor nieuwe talent. Ben jij de nieuwe Nielson of Davina Michelle? Geef je dan snel op! 

Bomba Naranja

Ontwaak bij de heerlijke ochtend vibes van dit muzikale duo.

Bomba Naranja Glamp Outdoor Camp

Zo wil je wakker worden

BDP52494 - GOC Appeltern 07-2021 - Bas Driessen Photography.jpg

Een magisch

Spektakel

David Globe

David is een jonge, enthousiaste en getalenteerde Magician. Op zijn 15e kwam hij vanuit Rusland naar Nederland en omdat hij toen amper Nederlands of Engels sprak, leerde hij ‘De Taal van de Magie.’ Een universele taal die door iedereen wordt verstaan en die ongevoelig is voor cultuur of klasse. En dat bevalt David enorm, want hij wordt gelukkig van de verwonderde blikken van zijn omstanders. Kaarten vliegen door de ruimte, spullen verdwijnen en worden weer zichtbaar, gedachtes worden gelezen. En zij, zij bleven nog dagenlang stoeien met 1 gedachte: Wow, hoe is dit mogelijk?

Postbezorgster

Niets mooier dan een kaart versturen! Duifje de Postbode komt bij u langs met haar postfiets.

William Smulders

Zanger gitarist William Smulders is een pure artiest. Met zijn unieke William-sound speelt en zingt hij bekende hits van de jaren 50 tot nu. Zijn repertoire bevat meer dan 200 liedjes met ballads als Love me tender van Elvis tot Hit the road Jack van Ray Charles. Maar ook Fly me to the moon van Frank Sinatra en Wake me up van Aviici zijn voorbeelden van de veelzijdigheid van zanger gitarist William Smulders.

van rock ‘n roll klassiekers

Tot Spaanse gitaarmuziek

Ontvangstbutlers

Deze butlers zorgen ervoor dat iedereen een passend entree maakt op het Glamp Outdoor Camp.

GOC Veluwe (15).jpg

Dit zijn zeker

geen stoffige butlers

Sanseveria

In elk vakje van de theaterbakfiets zit een deel van het verhaal van Sanseveria, een lust om naar te kijken en luisteren voor iedereen vanaf 4 jaar.

Kids tip!

Kwiskist

De kwiskist trekt langs alle tenten en voor je het weet zit je midden in een weergaloze kwis, compleet met een speelbord, muziek vragen en ja, ook prijzen!

Kwiskist GOC Appeltern

Wie gaat

Er winnen?

GOC Appeltern (83).jpg

Kwiskist Wie gaat er winnen?

Toktuktuk

Speciaal voor de allerkleinsten (vanaf 2) wordt in dit poppentheater een mooi verhaal verteld. Daarnaast wordt er ook gezongen en is er een heuse loterEI!

Leuk voor Kinderen

Circusworkshop

Onder begeleiding van een professioneel ervaren circusartiest stappen jong en oud in de ring om aan de slag te gaan met de verschillende circusdisciplines.

Noblesse Oblige

Bij deze lakeien is de klant letterlijk koning! Houden zij halt voor uw tent? Wordt u getrakteerd op een koninklijke rit door het bos?

TukkersConnexion

Met 6 verschillende acts gegarandeerd vermaak!

Entertainment

Kijkdoos

In deze voorstelling wordt u welkom geheten door Captain Tastrofe, hij neemt u mee aan boord voor een verhaal dat zich afspeelt tussen bewegende decors, en misschien wordt u er zelf wel onderdeel van!

GOC Veluwe (7).jpg

Voor jong en oud

Vinyl on Wheels

Met onze vinyl on wheels drive in disco draaien wij muziek van vinyl vanuit een vw kever cabrio. De muziek keuze hangt af van de gelegenheid. Door de jaren lange ervaring als allround djs weten wij het publiek te verrassen met bekende en soms juist de bijna vergeten artiesten en titels. De liefhebbers mogen ook in de platenbakken herinneringen op komen halen. En… er kan ook zomaar een muziek kwisje voorbij komen waarbij een echte vinyl singel te winnen is. Kortom een vrolijke gezellige act voor het oor en het oog.

Golden oldies maar

dan net even anders

GOC Appeltern (20).jpg

gLamp outdoor camp Appeltern

Boek nu jouw vakantie met

Een kleurrijk programma vol entertainment, theater en live muziek

Check deze gave plek

Wij doen er alles aan om het programma zoals getoond vast te houden. Echter kan Glamp Outdoor Camp niet aansprakelijk worden gesteld door wijzigen die worden doorgevoerd in het programma. 

Informatie over het programma:

Als kers op de taart bieden wij dagelijks entertainment voor jong en oud, bestaande uit theater, akoestische muziek en bands (met versterkt muziek). Door klachten vanuit de omgeving mbt geluidsoverlast, is de gemeente helaas teruggekomen op eerder gemaakte afspraken rond het versterkt geluid. Daardoor hebben wij dit deel van het programma moeten aanpassen. Wij hebben extra silent disco headsets gekocht en de line up aangepast zodat zowel DJ's als bands kunnen blijven optreden. Echter nu via de koptelefoon ipv via boxen.