Glamp Outdoor Camp Schaijk.png

Wat tof dat je er bent!

Schaijk

Glamp App screenshot 1.001.jpeg

Vragen?

Neem contact op met onze crew via de Glamp App

Voor noodgevallen na 17:00 uur bel je:  06 83394297

Nog geen glamp app?

 
goc-Glamp-Food-beverages-4.jpg

Food & Drinks

Op GLamp outdoor camp Schaijk is geen horeca aanwezig, maar wel een chille huiskamer waar je drankjes en verse maaltijden zelf kan klaarmaken. Liever uit eten? Ga naar Familierestaurant Charlie.

Lekker eten doe je op deze dagen
 
 
 
Image by Tobias Bjerknes

Wandelen en Fietsen

Via de receptie van Vakantiepark Schaijk kun je gemakkelijk diverse fietsen huren. Van tevoren reserveren is verstandig. Dit doe je gemakkelijk via deze link.

Vakantiepark Schaijk

Diverse wandel- en fietsroutes vind je bij de receptie van het vakantiepark. Ontdek het gebied waar de natuur het voor het zeggen heeft. Op een plek waar de bomen, planten en beesten de baas zijn, is het telkens weer een verrassing wat je tegenkomt. Of je nu te voet, op de fiets of per paard gaat, je bent verzekerd van een bijzondere tocht door een bijzonder gebied. Kom, ontdek het archeologisch rijke gebied, de veelzijdige natuur en de buitengewone bezienswaardigheden. Huur een fiets, bepaal je route en ga!

Routes

Ontdek de omgeving
 
Image by Markus Clemens

Verse broodjes

Verse broodjes haal je iedere ochtend vanaf 09:00 uur af bij de receptie van het vakantiepark. Zorg wel even dat je de dag ervoor het bestelformulier hebt ingeleverd, dit kun je ook bij de receptie doen.

Verse broodjes service

Lekker ontbijtje